Nieuws

1-1-2024 | Kaarten nu ook naar Albert Schweitzer ziekenhuis

Albert Schweitzer ziekenhuisSinds 1 januari 2024 kunnen nu ook patiënten in het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht wenskaarten van onze partner Kaartje2go ontvangen via de site van het ziekenhuis. Voor elke kaart gaat er minimaal 50 cent donatie naar Vriendenfonds Albert Schweitzer ziekenhuis. Via een kortingsactie voor de medewerkers kunnen de Vrienden nog extra donaties van Kaartje2go verwachten. Heeft u als ziekenhuis ook interesse in ons concept? Kijk dan op ons speciale pagina voor ziekenhuizen en hun fondsenwervers. Of neem contact op voor een vrijblijvend gesprek of demo.

1-5-2023 | Start voor UMC Groningen

Met trots kunnen we melden dat sinds mei 2023 ook patiënten in het UMCG Groningen (inclusief het Beatrix Kinderziekenhuis) wenskaarten kunnen ontvangen via de site van het ziekenhuis. Bij elke kaart gaat er minimaal 50 cent naar de Vrienden van UMCG en Beatrix Kinderziekenhuis. Met deze nieuwe klant hebben Cards to care en partner Kaartje2go nu een samenwerking met meer dan 35 ziekenhuizen in Nederland. Kijk hier voor een actueel overzicht van deelnemende ziekenhuizen. Ook interesse? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek of demo.

15-1-2022 | Gelre Ziekenhuizen live via Kaartje2go

Ook patiënten in de Gelre Ziekenhuizen (Apeldoorn en Zutphen) en  kunnen nu wenskaarten ontvangen via de site van het ziekenhuis. Bij elke kaart gaat er minimaal 50 cent naar de Vrienden Gelre Ziekenhuizen. Door deze samenwerking krijgen de medewerkers van Gelre Ziekenhuizen ook nog eens 10% korting bij Kaartje2go. En wanneer zij een kaart versturen, beloont Kaartje2go dit met een extra donatie aan de Vrienden. Bij meer dan 30 ziekenhuizen is het al mogelijk om een kaart met donatie te sturen via Kaartje2go en profiteren de medewerkers van korting. Ook interesse? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

Extra | Actiecode geeft korting op bestellingen door personeel

De samenwerking met Kaartje2go heeft een groot extra voordeel. Voor elk ziekenhuis is er namelijk een actiecode beschikbaar voor www.kaartje2go.nl. Deze code geeft medewerkers 10% korting op alle bestellingen én het goede doel van het ziekenhuis ontvangt 25 cent donatie per bestelling. Veel ziekenhuizen maken hiervan inmiddels gebruik. Er zit geen beperking aan het gebruik van de actiecode. De korting geldt voor enkele kaartjes, maar bijvoorbeeld ook voor een uitnodiging die een medewerker verstuurt aan 100 mensen. Kijk hier voor meer informatie.