Concept

Ons concept bestaat uit drie sterke elementen. Lees er meer over op deze pagina.

Echte wenskaarten via de website

Een ziekenhuis kan eigenlijk niet meer zonder: de mogelijkheid om een echt kaartje te sturen via de site. Door onze samenwerking met Kaartje2go maken wij het u makkelijk: u krijgt van ons een link om op de website te plaatsen. Daarmee is het geregeld. Bezoekers van uw website kunnen kiezen uit een enorme collectie wenskaarten en vele bewerkingsmogelijkheden. En zij profiteren van de razendsnelle logistiek van Kaartje2go: tot 20 uur besteld = de volgende dag bezorgd bij uw postkamer. Onder de streep: meer functionaliteit van op uw website, maar geen zorgen over ICT en logistiek. En dit alles zonder kosten. Niet eenmalig en ook niet periodiek.

Versterking van de fondsenwerving

Bij iedere kaart hoort een minimale donatie van 50 cent. De verzender van de kaart kan dit bedrag verhogen, wat vaak gebeurt. De gemiddelde donatie bedraagt 70-90 cent. De verzamelde donaties maken wij twee keer per jaar over naar het door u gekozen goede doel. Vaak zijn dit de Vrienden van uw ziekenhuis. Voor hen is dit ook een leuk platform om onder de aandacht te komen van een nieuwe groep potentiële donateurs. En het kan honderden euro’s per jaar opleveren. Waarmee uw fonds weer mooie projecten kan financieren, zoals deze buidelstoel op de neonatologie in het Maasstad Ziekenhuis.

Voordeel voor alle medewerkers

Elk ziekenhuis ontvangt van Kaartje2go een kortingscode voor de medewerkers. Hiermee krijgen zij 10% korting op alle kaarten in het assortiment. Daarbij maakt het niet uit of er één kaart wordt besteld of honderd. De korting geldt altijd. En nog mooier: het goede doel profiteert ook van het gebruik van de kortingscode. Voor elke bestelde kaart doet Kaartje2go een donatie van maar liefst 25 cent aan het goede doel van het ziekenhuis. De opbrengsten hiervan kunnen oplopen tot enkele honderden euro’s per jaar. Bijna te mooi om waar te zijn, maar het werkt al zo in vele Nederlandse ziekenhuizen.

Heeft uw ziekenhuis ook interesse om ook aan te sluiten bij Cards to care? Of wilt u als goed doel verbonden aan het ziekenhuis weten wat de mogelijkheden zijn? Dat kan! Mail of bel ons en wij nemen snel contact met u op.

Kijk hier welke ziekenhuizen hun website al versterken met het concept van Cards to care.