Over ons

Cards to care bestaat sinds 2009 en heeft als motto: dubbel goed doen met een kaartje. Sinds 2017 werkt Cards to care nauw samen met Kaartje2go. Het is een idee van Marco van der Noordaa, in de praktijk ontstaan tijdens zijn werk in het Amsterdam UMC. Naast zijn baan daar zet hij zich in voor de groei van Cards to care.

Momenteel heeft Cards to care meer dan 30 ziekenhuizen als klant. Marco ziet het als een uitdaging om die goed mogelijk van dienst te zijn. En natuurlijk om ook de resterende ziekenhuizen in Nederland te interesseren voor het concept van Cards to care. Ook buitenlandse groei staat op het wensenlijstje.

Samenwerking met Kaartje2go

Begin oktober 2017 hebben de directies van Cards to care en Kaartje2go besloten om te gaan samenwerken. “Met Kaartje2go klikte het vanaf het eerste gesprek, aldus Marco van der Noordaa. “Ze bleken heel gecharmeerd van ons concept. Het sluit aan bij hun eigen initiatieven om goede doelen te steunen. Bovendien waren ze bereid om aanpassingen te doen aan hun site. Dat moet ook wel, want wij hebben een uniek concept met een ingebouwde donatiemodule en nog wat andere slimme vondsten speciaal voor ziekenhuizen. Die moesten natuurlijk wel zoveel mogelijk overeind blijven.”

Kwaliteit en klanttevredenheid staan hoog in het vaandel bij Kaartje2go. Nadat de Consumentenbond Kaartje2go eind 2008 met testoordeel 90 als beste van 12 Nederlandse aanbieders beoordeelde, deed VARA’s Kassa dat in mei 2011 ook! Kassa Magazine gaf Kaartje2go.nl de hoogste scores op gebruiksgemak, kwaliteit en prijs. Met een prachtig compliment: “Kaartje2go heeft de zaken goed voor elkaar”. In maart 2019 kwam de kroon op het werk toen de consument Kaartje2go beloonde met een Shopping Award Publieksprijs XL. En ook in maart 2021 mocht Kaartje2go we weer een gouden Shopping Award ophalen.