Haaglanden Medisch Centrum kaartje sturen (HMC Antoniushove en Westeinde)

Via Cards to care kunt u online een echt kaartje sturen naar een familielid, vriend of collega die in het ziekenhuis ligt. Kaartje sturen Haaglanden Medisch Centrum (HMC Antoniushove en Westeinde) was nog nooit zo makkelijk. U heeft keuze uit een grote collectie, zodat u voor iedere gelegenheid de juiste kaart vindt. Natuurlijk kunt u ook een eigen foto op de kaart zetten. En het mooiste is: u doet niet alleen de patiënt een groot plezier, maar u steunt ook met elke kaart het goede doel. Vandaar ons motto: dubbel goed doen met een kaartje!

Samenwerking met Kaartje2go

Sinds oktober 2017 werkt Cards to care samen met Kaartje2go. Hierdoor kunnen klanten nu kiezen uit een enorme kaartencollectie. Alle kaarten kunnen uitgebreid bewerkt worden en er zijn meerdere formaten en papiersoorten beschikbaar. Het verzendmoment is 20 uur, dus meestal lukt het om het kaartje de volgende dag te bezorgen bij de patiënt. Gebruik daarvoor bij voorkeur de postbus van het ziekenhuis. De minimale donatie is 50 cent, maar dat kunt u natuurlijk verhogen. Daar doet u alle goede doelen een groot plezier mee!

Kaartje2go bestaat sinds 2006 en is overladen met positieve recensies. Daarom werken wij graag samen met deze partner. Het motto van Kaartje2go is ‘Met plezier gemaakt’. Daar sluiten wij ons graag bij aan. En inmiddels een groeiend aantal ziekenhuizen en goede doelen. Wij hopen dat uiteindelijk alle Nederlandse ziekenhuizen gaan meedoen.

Stuur uw kaart naar vele ziekenhuizen in Nederland; Haaglanden Medisch Centrum kaartje sturen

Vele ziekenhuizen door het hele land hebben zich al aangesloten bij Cards to care. En het worden er steeds meer. Kijk hier of het gewenste ziekenhuis al bereikbaar is via onze site. Staat het gewenste ziekenhuis er nog niet bij? Dat horen wij graag van u. Hulp nodig? Kijk dan hier of uw antwoord erbij staat of neem contact met ons op. Reageren via onze Facebookpagina kan natuurlijk ook. Haaglanden Medisch Centrum kaartje sturen.