Kaartje sturen

Kaartje sturen

Via Cards to care kunt u online een echt kaartje sturen naar een familielid, vriend of collega. U heeft keuze uit een grote collectie, zodat u voor iedere gelegenheid de juiste kaart vindt. Natuurlijk kunt u ook een eigen foto op de kaart zetten. En het mooiste is: u doet niet alleen de patiënt een groot plezier, maar u steunt ook met elke kaart het goede doel. Vandaar ons motto: dubbel goed doen met een kaartje!

Het werkt heel eenvoudig: in vijf stappen bent u klaar. Wij doen de rest: we drukken uw kaart af op hoogwaardig papier, doen hem in een envelop en geven hem mee aan de post. Zo makkelijk is het. Neem een kijkje in onze collectie en kies uw favoriete kaart. U stuurt al een kaart vanaf 3,25 euro! Betalen kan vertrouwd via iDEAL of een eenmalige machtiging. Wij doen ons best om uw kaart zo snel mogelijk te bezorgen. Kaarten vóór 15 uur gemaakt gaan nog dezelfde dag mee met de post en komen de volgende werkdag aan. Kaarten verstuurd in het weekend ontvangt de geadressseerde op dinsdag. Heeft de ontvanger de kaart niet ontvangen? Dan horen wij dat graag van u via een bericht.

Online een echt kaartje sturen naar het ziekenhuis

Via Cards to care kunt u ook heel makkelijk een kaart sturen naar vele ziekenhuizen door het hele land. En het worden er steeds meer. Kijk hier of het gewenste ziekenhuis al bereikbaar is via onze site. Staat het gewenste ziekenhuis er nog niet bij? Gebruik dan gewoon deze pagina, want dan kunt u elk willekeurig adres invullen. Hulp nodig? Kijk dan hier of uw antwoord erbij staat of neem contact met ons op. Reageren via onze Facebookpagina of Twitter (@Cardstocare) kan natuurlijk ook. Dubbel goed doen met een kaartje is ons motto. Bedankt namens alle goede doelen!