Garantie

100% Kwaliteitsgarantie

Cards to care garandeert een 100% kwaliteitsgarantie op al haar leveringen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u als klant tevreden bent over de door ons geleverde producten.

Milieu
Al onze kaarten worden gedrukt op FSC-gecertificeerd papier. Hierdoor voldoen we aan de hoge milieu vereisten. Cards to care heeft het milieu hoog in het vaandel en zorgt ervoor dat er zo min mogelijk verlies optreedt tijdens haar dienstverlening.

Niet tevreden?
Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over onze dienstverlening of het door ons geleverde product, dan vragen we dit binnen 14 dagen aan ons kenbaar te maken. Dat kan via e-mail (info@cardstocare.nl) of via telefoon (020) 260 01 28. Wij zullen er alles aan doen om uw vraag of klacht binnen 48 uur naar 100% tevredenheid op te lossen. Dat beloven we!

Verzending
Voor de verzending maken wij gebruik van de diensten van PostNL. Deze postvervoerder draagt de uiterste zorg over uw bestellingen. Cards to care heeft echter geen invloed op de snelheid en juistheid van de bezorging. In het overgrote deel van de gevallen worden de bestellingen op tijd geleverd. Mocht het voorkomen dat dit niet geval is dan vernemen wij dit graag van u zodat we per omgaande actie kunnen ondernemen.

Klachten over verzending
Een klacht over de bezorging van uw bestelling kunt u altijd bij PostNL deponeren. U kunt dat snel eenvoudig online doen via: http://www.postnl.nl/voorthuis/brieven/postbezorging/

Tips, advies en vragen
Heeft u tips voor Cards to care, advies voor de verbetering van onze dienstverlening of andere vragen, dan horen wij die graag. We staan open voor suggesties en aanbevelingen. Bel ons op (020) 260 01 28 of stuur een mail naar info@cardstocare.nl